News , Εκδρομές να πας

Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς: Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει

Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2024

Τα τελευταία 19 χρόνια ο θεσμός Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς επιβραβεύει, αναδεικνύει και τιμά τις γυναίκες της Κύπρου. Τις γυναίκες που με την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα τους, άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν το δικό τους στίγμα, η κάθε μία στον τομέα της.

Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που διέπρεψαν, ξεχώρισαν, τόλμησαν, πέτυχαν και που έγιναν πηγή έμπνευσης.

Όπως κάθε χρόνο η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες σε  κάθε κατηγορία.

9 κατηγορίες, 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2024: ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία, Dove Αθλήτρια, Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, Answear Fashion & Jewellery Designer, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Μουσικός, Ηθοποιός και Δημιουργός.

Η εξεταζόμενη περίοδος αφορούσε τον Φεβρουάριο 2023 μέχρι τον Μάρτιο 2024.

To κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά στην επιλογή των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2024 που παρουσιάζει η Estée Lauder, στην ανάδειξη των πρώτων ανάμεσα στις ίσες και να τις τιμήσει με τη ψήφο του.

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου 2024.

Οι τρόποι ψηφοφορίας είναι τρεις: μέσω τηλεφώνου, SMS και διαδικτυακά στο https://awards.madamefigaro.cy/ και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας είστε εσείς.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2024, σε μια λαμπερή εκδήλωση. Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία, η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX
ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR
ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, WHISPERRING ANGEL, SPLENDID EVENTS
ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE
OFFICIAL TICKETING PARTNER: SoldOut Tickets

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close